Saml minder fra brylluppet på smuk fotocollage

Saml dine bedste bryllupsbilleder på en smuk fotocollage hos plakattrykkeren

Nu har du mulighed for at forevige minderne fra brylluppet på Danmarks største collageplakat.

Til bryllupper tages der ofte rigtig mange billeder – og ofte virkelig gode billeder, fordi brudepar gerne ofrer penge på dygtige fotografer. Har du billederne fra dit bryllup liggende, men drømmer du om, at de får en mere central plads i hverdagen, så kan løsningen være en stor fotocollage.

Hos Plakattrykkeren har vi Danmarks største fotocollage med plads til hele 260 billeder. Det giver dig mulighed for at samle alle indtryk fra den store dag. Du behøver endda ikke at gå på kompromis og sortere nogle af de gode billeder fra. Du kan blande billederne af brudeparret med fotografier af bryllupsgæsterne. Rigtig mange bryllupscollager indeholder også stemningsbilleder. Det kan være billeder af bilen, bryllupskagen, ringene, brudeskoene, forretten eller bordkortene. Blandingen af billeder med mennesker og stemningsbilleder giver ofte en helt unik effekt – og det giver de store collager dig mulighed for at komme i mål med.

Mange billeder og store plakater

Kniber det med at finde 260 billeder, så findes der også modeller med 140, 96 og 70 billeder. Vi har modsat vores konkurrenter valgt at holde fast i det høje antal billeder, da vi mærker en stor efterspørgsel på de specialdesignede plakater. Det er i øvrigt særligt hos os, at du kan bestille din plakat i helt store størrelser. Vi sælger fotocollager i helt op til en A0 (84,1 x 118,9 cm).

Saml dine bryllupsminder på plakat med mange små billeder

Vi billedbehandler, så plakaten får et ensartet look

Selvom alle billeder ikke har den samme tone, så skal du ikke være bekymret. Vi sørger altid for at billedbehandle vores kunders fotocollager, så de opnår et ensartet look. Også selvom billederne er en blanding af private smartphones og fotografbilleder.

Hvis nogle billeder er mørke i forhold til de øvrige, så lysner vi dem. Og modsat så gør vi billeder mørkere, hvis de er for lyse. Og skulle der endelig være et foto, der slet ikke duer, så kontakter vi dig selvfølgelig.

En skræddersyet plakat er intet problem

Har du en helt særlig idé til en fotocollage, som du ikke kan finde i vores sortiment, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne imødekomme vores kunders idéer og føre dem ud i virkeligheden.