Den perfekte julegave til hende i 2021

Mangler du en personlig gave til hende, der bare har alt? Vi har samlet fire meget personlige bud på gaveidéer, der helt sikkert vil vække glæde.

Det er oplagt at give bedstemor, mormor, farmor eller mor en årskalender med sjove fotominder i julegave. Men hvis du ønsker, at din julegave i 2021 skal holde lidt længere end bare til næste jul, så er et godt og meget personligt alternativ en collageplakat. Her kan du samle årets bedste fotominder, som kan pynte på væggen.

1) En collage lavet af bogstaver

Hos Plakattrykkeren kan du få sat billeder ind i bogstaver på en plakat. Det giver et personlig touch på indretningen. Du får et helt unikt produkt i forhold til de masseproducerede plakater, du normalt kan købe i den lokale interiørbutik.

Du kan f.eks. få plakaten som MOR-collage med dine helt egne fotos. Eller med mormor eller farmor. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænsen. Mulighederne er uendelige, hvad angår bogstaver-plakater med foto i. Se dem her!

2) En fotocollage med både store og små fotos

Der er også mulighed for at få designet en collageplakat med en kombination af store og små billeder.

Hos Plakattrykkeren har vi en hel designlinje med collageplakater med to størrelser af fotos. Det er blandt de mest efterspurgte plakater hos kunderne.

Designet giver dig som kunde mulighed for at fremhæve de fotos eller stunder, som du ved, at gavemodtageren sætter mest pris på. Se dem her!

3) Et personligt gavekort under juletræet

Er du i tvivl om, hvilken plakat der vil falde i hendes smag? Så er der naturligvis også mulighed for at du kan købe et gavekort, som hun kan indløse efter jul. På den måde får hun det design og de billeder, hun er allermest glad for.

Du kan se hele vores sortiment af plakater lige her.

Hos Plakattrykkeren har vi igennem mange år taget hånd om danskernes bedste familiebilleder. Vi har ekspertise til at lave flotte plakater, der ikke bare massetrykkes. Der tages hånd om hver enkelt kunde, så plakaterne fremstår flotte og harmoniske.