Den perfekte konfirmationsgave 2023

Hvad skal man give i konfirmationsgave i 2023? Vi har samlet et udvalg af plakatidéer, som med garanti vil vække følelserne hos årets konfirmander.

Hvis du gerne vil give en konfirmationsgave, der bliver husket og måske også peger lidt bagud i tiden – men også kan holde i mange år, så er det collageplakater, du skal gå med.

Du kan på mange forskellige måder samle de bedste minder med konfirmanden på en smuk collageplakat. Du kan bestille mange forskellige layouts, og plakaterne kan designes med både mange og få billeder.

Mange billeder giver mulighed for at følge konfirmandens udvikling

Vil du gerne invitere konfirmanden tilbage i tiden ved at zoome ind på flere forskellige stunder i opvæksten, så har vi de store plakater med op til 260 billeder samlet på en plakat.

Billederne kan eksempelvis sættes på plakaten i kronologisk rækkefølge, så man kan følge den udvikling, som konfirmanden har gennemgået i løbet af sin levetid. Måske allerede fra fødslen, til barnedåben, den første jul, den sidste institutionsdag, vigtige skoledage og meget andet.

Gå på skattejagt i en blanding af billeder

Mange familier kan godt lide, når billederne bliver blandet på de store collageplakater, da det giver særligt børnene mulighed for at gå på skattejagt på plakaten. Hver enkelt billede fortæller jo sin helt egen historie og giver ofte lejlighed til mange samtaler om, hvornår og hvor billedet er taget.

Det kan derfor give en helt anden fortælling på plakaten, når billederne blandes godt og grundigt. Uanset om du vælger den kronologiske mulighed eller den blandede, så inviterer begge modeller konfirmanden tilbage i minderne.

Kvadratiske eller hjerteplakater – mulighederne er mange

Fotocollagerne fås også som hjerter eller med hjerte indeni. Men du kan også bestille en mere stringent fotocollage med de karakteristiske kvadrater. Collageplakaterne tilbyder noget for enhver smag.

Du kan også få fotoplakater med konfirmandens navn på. Og endda lade konfirmandens navn være det bærende, og så få sat billeder af konfirmanden inden i navnet på en flot designet måde.

Skræddersyede plakater tilpasses dine behov

Vi er et lille dansk firma, hvilket betyder, at vi kan skræddersy plakater efter dine behov. Så har du en god idé til en plakat til jeres konfirmand, som vi ikke har i sortimentet, så kontakt os endelig. Vi oplever tit, at vi sagtens kan imødekomme vores kunders forespørgsler.