VI LAYOUTER DINE PLAKATER

Layout af din plakat

Skal du have layoutet en eller flere plakater til en billig pris? Vi gør det let, hurtigt og professionelt. Bestil både layout og plakat i dag og spar masser af penge. Vi tilbyder professionelt og billigt layout af dine plakater til yderst konkurrencedygtige priser.

Du behøver ikke hyre dyre layout-løsninger ude i byen. Nu kan du både få tryk, tekstkorrektur og design af din næste plakat direkte her hos Plakattrykkeren.

Plakattrykkeren sørger for layout, korrektur og tryk af dine plakater. Du får altså en samlet pakke, når du bestiller plakater hos os.

Har du brug for at trykke store mængder plakater? Så kan vi også hjælpe med billige priser på det – læs mere her!

Layout og grafisk design af en plakat koster fra 499 kr. + moms.

  Korrektur af plakattekst

  Vi tilbyder også at læse korrektur på jeres tekster, så I er sikre på, at alt fremstår grammatisk korrekt, inden I lægger en kæmpe ordre med hundredvis af plakater.

  Det giver en god tryghed at vide, at teksten tjekkes igennem af fagprofessionelle korrekturlæsere. På den måde er du sikret, at teksten lever op til de forventninger, der er til professionelle plakattekster.

  Korrektur af en plakattekst koster fra 199 kr. + moms.

   Plakater til virksomheder, skoler og offentlige institutioner

   Mangler I overblik over, hvem der arbejder i hvilke afdelinger i din virksomhed? Vi designer lækre grafiske afdelingsplakater, som hjælper jer med at bevare overblikket. Vi kan også layoute jeres næste salgs- eller udsalgsplakat. Eller hjælpe når plakatformatet skal informere under konferencen. Vi hjælper hurtigt og med stort grafisk overskud. Det gælder også, når jeres nye vision og mission skal visualiseres.

   Plakater til skoler
   Vi sætter navn og ansigt på skolens lærere, personale og ledelse med vores plakater. Vi designer plakater af eleverne på efterskolen eller i klassen. Eller mangler I eventplakater til jeres skolearrangement, så kan vi både designe og trykke dem til begivenheder som skolefester, musikaftener og foredrag.

   Plakater til offentlige institutioner
   Skal afdelingens opgaver visualiseres på en overskuelig, grafisk måde? Eller vil I hjælpe nye medarbejdere med at placere kollegaer, når de går rundt på rådhuset, i børnehuset eller på plejehjemmet? Lad os designe en unik afdelingsplakat til jer. Vi hjælper også med at designe plakater til medborgerhuse, biblioteker og meget andet.

   Layout og grafisk design af en plakat koster fra 499 kr. + moms.

    Eventplakater

    Vil I tiltrække flere mennesker til kurset, netværksmødet eller koncerten? Så lad os hjælpe med det grafiske. Vi designer eventplakater til teatre, musikaftener, foredrag, loppemarkeder, folkemødet, festivaler og meget, meget mere. Plakattrykkeren er det sikre valg, når prisen skal holdes nede, men uden at det går udover designet.

    Reklameplakater

    Har I ikke grafiske designere ansat i din virksomhed, så fortvivl ikke. Vi designer billigt og let din næste reklameplakat. Vi har både grafikere og korrekturlæsere ansat, så du er sikret en professionel plakat, men uden at du behøver at betale en formue for den. Hos Plakattrykkeren har vi samlet grafik, korrektur og tryk i samme hus. Det betyder, at du bare skal levere din plakatidé til os. Vi giver den lynhurtigt vinger!   

    Flotte plakater til alle

    Måske kender du det fra din arbejdsplads. I har en idé om at understøtte jeres aktiviteter med sælgende eller informative plakater. Desværre har ingen i afdelingen eller på arbejdspladsen kompetencerne til at designe plakaterne. Måske strander projektet alene af den grund. Eller også vil I måske ikke investere de penge, en grafiker skal have for at sætte plakaterne op?

    Men nu kan du spare masser af penge ved både at bestille design og tryk af dine plakater hos Plakattrykkeren. Vi har igangsat et nyt initiativ, som samler begge funktioner hos os. Det giver os flere kunder i butikken, og det betyder, at din pris bliver meget billigere.

    Vores grafiske service koster derfor ikke i nærheden af, hvad en normal grafisk designer skal have. Så du kan altså spare penge ved at få lavet både design og tryk af dine plakater hos os.

    Vi kan layoute alle mulige typer af plakater. Alt fra reklameplakater, til eventplakater eller informative oplysningsplakater. Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste plakat.