Betingelser for køb

Salgs- og leveringsbetingelser for alle leverancer fra PlakatTrykkeren.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og PlakatTrykkeren.dk.

Betaling
Hver gang du bestiller en vare igennem PlakatTrykkeren.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig. Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når varen er afsendt fra butikken.

Levering, risiko og produktdetaljer
Levering af varer fra PlakatTrykkeren.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og PlakatTrykkeren.dk. Leveringstiden er normalt 1-3 arbejdsdage efter godkendelse af design. Dog ikke i ferieperioder eller op til jul. Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges, da der handles med specialfremstillede varer og eksternt fragtfirma. Risikoen for varen overgår til køber ved leveringstidspunktet. Plakater leveres altid uden ramme til ophængning. Plakater er kun til indendørs brug og tåler ikke vand/fugt. Alle plakater håndskæres på vores eget værksted i Danmark.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter leveret fra PlakatTrykkeren.dk, skal påberåbes hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til PlakatTrykkeren.dk. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter varen er leveret til kunden. Reklamationsretten er to år. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som PlakatTrykkeren.dk har stillet kunden i udsigt. Kunden kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes – med mindre der er tale om et specialprodukt, som ikke kan repareres eller byttes – eller dette vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for PlakatTrykkeren.dk.

Der ydes ingen reklamationsret for kvaliteten af dine billeder i vores Design selv-plakater, hvor du som kunde selv uploader og designer med dine egne fotos. Vores maskiner er de bedste på markedet og trykker derfor dine fotos i den bedst mulige kvalitet. Men hvis dine uploadede fotos er meget små og/eller i dårlig kvalitet, vil dette muligvis kunne ses på den færdige plakat. Dette kan der ikke reklameres over, da du selv designer plakaten og dermed er ansvarlig for kvaliteten på de uploadede billeder. Vil du sikre, at dine billeder og den færdige plakat bliver designet og tjekket af vores dygtige teknikere, skal du bestille vores Vi designer-plakater. Her gennemgår vi alle billeder manuelt og kontakter dig, hvis der er problemer med kvaliteten.

Husk altid at benytte rammer i god kvalitet og med glasfront – ikke plast. Især på store plakater vil papiret kunne bule/bølge lidt med tiden, hvis papiret ikke fastholdes på hele overfladen – helst med glasfront og spraylim på plakaten. Der kan ikke reklameres over papir med buler/bølger, da det afhænger af kundens egen håndtering af papiret. Spørg os gerne, hvis du er i tvivl.

Fortrydelsesret
PlakatTrykkeren.dk giver ikke fortrydelsesret, da alle produkter er specialfremstillet efter kundens specifikke ønsker.

Pris og betaling
Hos PlakatTrykkeren.dk er der mulighed for at betale med internationale kreditkort, MobilePay og Paypal. Alle priser hos PlakatTrykkeren.dk er inkl. moms.

Privatlivspolitik
Vi respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, og vi afslører ikke information om kunder til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Vi sælger eller videregiver ikke kunders navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller andre personlige data eller filer til tredjepart.

Opbevaring af dine billeder
Vi passer godt på dine billeder. Vi opbevarer kun dine billeder i det tidsrum, hvor din plakat designes og trykkes. Alle billeder opbevares på en krypteret server, som ikke er tilgængelig for andre end Plakattrykkeren.dk. Straks efter tryk slettes alle billeder permanent fra serveren. Dine billeder vil aldrig blive videregivet til andre, ligesom at dine billeder aldrig vil blive brugt i nogen former for reklameøjemed.

Du handler med:
PlakatTrykkeren.dk / KE Nordic ApS
CVR: 32890857

Egebjerg 4 (intet varelager på adressen)
40000 Roskilde
Lundemarksvej 23 (intet varelager på adressen)
4300 Holbæk

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til info@plakattrykkeren.dk eller ringe på tlf. +45 52243336.