Værd at vide

Herunder svarer vi på de mest almindelige spørgsmål, som vores kundeservice modtager.

Hvor store skal mine fotos være? Du kan sagtens bruge fotos fra sociale medier som Facebook og Instagram, når du får lavet eller selv laver fotocollager hos Plakattrykkeren. Vi anbefaler dog, at du helst bruger billeder direkte fra din smartphone eller kamera, hvis du har adgang til dem der, da sociale medier har det med at komprimere dine billeder – og dermed gør dem unaturligt små. Det betyder ikke, at de ikke kan bruges, hvis du ønsker en collage med mange billeder på – men jo større jo bedre. Vi anbefaler, at du bruger dine original fotos, hvis du gerne vil have lavet en fotocollage med få billeder eller vores fotoplakater med kun et enkelt foto. De små billeder kan fungere godt på vores store fotocollager med 35, 54, 70, 96 eller 140 billeder, men hvis du vil have trykt en stor plakat i en størrelse 70×100 cm med få billeder, kræver det, at billederne har en høj opløsning. Selvom vi har markedets bedste trykmaskiner, så kan de desværre ikke rette op på slørede eller pixelerede billeder.

Hvad gør jeg, hvis mine billeder er for mørke? Vi sidder altid og lysner din plakat, uanset om vi sætter den op for dig, eller du selv gør. Vi har et professionelt team af grafikere, som sørger for, at din plakat får det bedst mulige udtryk. Hos Plakattrykkeren er du altid i trygge hænder.

Sådan finder du ud af, om dine fotos er slørede Hvis du sidder med din smartphone, kan det være næsten umuligt at vurdere kvaliteten af dine billeder. Langt de fleste billeder ser skarpe ud, når de bliver vist på en lille skærm. Derfor anbefaler vi, at du zoomer ind på dine billeder, inden du uploader dem til os. På den måde kan du lettere se, om dit foto er slørede eller ej.

Hvor høj opløsning skal mine fotos være i? Det er svært at give en konkret anvisning til hvor høj en opløsning, dine billeder skal være for at fungere godt på tryk. Nogle billeder kan godt fylde meget (mange MB), men samtidig kan de godt være uskarpe. Men en god grundregel er, at nyere smartphones i dag tager så gode billeder, at de sagtens kan bruges på vores fotocollager. Dog ikke, hvis du kan se, at de er uskarpe eller slørede.

Hvilken slags papir trykker I på? Vi trykker altid din plakat på 250 grams semi gloss plakatpapir. Det har en flot og glat overflade, men uden at det reflekterer for meget, når plakaten kommer op på væggen.

Hvordan kommer jeg bedst i kontakt med jer? Vi har telefontid alle hverdage, men der kan være tidspunkter, hvor vi har så travlt, at det kan være svært at komme igennem på telefonen. Men hvis dit spørgsmål presser sig på, og du gerne vil have akut svar, så bare skriv til os. Vi tjekker løbende mails, og vi skal nok vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tjekker mailen alle hverdage.

Hvordan bruger jeg min rabatkode? Hvis du har en rabatkode, du gerne vil indløse, så skal det gøres, imens du bestiller. Der er et rabatkode-felt under det første punkt ved betalingen, som du skal udfylde med din rabatkode.

Hvad gør jeg, hvis min rabatkode til Plakattrykkeren.dk ikke virker? Hvis du skulle opleve, at din rabatkode af en eller anden årsag ikke virker, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi skal nok få den til at fungere.

Kan jeg få rabat, hvis jeg køber flere plakater? Vi er et dansk plakatfirma med rødder i Roskilde og Holbæk. Det er vigtig for os at være tæt på vores kunder og yde den bedst mulige service. Vi er derfor også altid til at snakke med om potentielle rabatter, hvis du påtænker at købe mange plakater på én gang til at pynte i stuen, soveværelse eller børneværelset med flere af vores dekorative fotocollager.

Hvad er størrelsen på billederne i fotocollagerne? Størrelsen på billederne i vores fotocollager afhænger helt af hvilken størrelse plakat, du vælger. Billederne vil blive mindre på en A3 plakat end en B2 plakat. Men du skal regne med, at der altid er en hvid ydre kant, der måler 2 centimeter på vores A3 plakater, 3 centimeter på vores A2 og B2 og 4 centimeter på vores store plakater A1, B1 og A0.

Kan jeg få specialfremstillet en plakat? Vi vil gerne gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker til en plakat. Så hvis vores sortiment ikke har præcis det design, du ønsker, så kontakt os endelig. Vi designer også helt unikke fotocollager. Så skriv til os og få et tilbud på, hvad det skal koste at få specialfremstillet din næste fotocollage.

Kan jeg få trykt en plakat i et særligt format? Vi kan i princippet trykke i den plakatstørrelse, du ønsker. Vi anbefaler dog typisk, at du undersøger hvilken type ramme, du gerne vil have først. Det er typisk rammen, der sætter begrænsningen for plakaten.

Hvilken ramme skal jeg vælge til min plakat? Vi anbefaler, at du ofrer lidt penge på en ordentlig ramme. Især hvis du køber en stor plakat, er det vigtigt med en god ramme, der holder godt fast på din plakat. Det er en god idé at gå efter en ramme med glas. En plast-front kan med tiden have svært ved at holde ordentligt på din plakat. Og i værste fald vil din plakat begynde at bule.

Kan I layoute en plakat for mig? Er du virksomhedsejer og mangler du ekspertise til at opsætte plakater, så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi layouter gerne for dig. Så hvis du vil have layoutet en plakat, så kontakt os – vi finder en god pris til dig.

Hvad sker der med mine billeder? Vi passer godt på dine billeder. Vi opbevarer kun dine billeder i det tidsrum, hvor din plakat designes og trykkes. Alle billeder opbevares på en krypteret server, som ikke er tilgængelig for andre end Plakattrykkeren.dk. Straks efter tryk slettes alle billeder permanent fra serveren. Dine billeder vil aldrig blive videregivet til andre, ligesom at dine billeder aldrig vil blive brugt i nogen former for reklameøjemed.

Her kan du se vores bestsellere

-25 %
-40 %
-25 %
-40 %
-25 %
-10 %
-40 %
-25 %
-35 %
-25 %
-35 %
-10 %
-30 %
-25 %
-25 %
-30 %
-30 %
-20 %
-25 %
-25 %
-40 %
-20 %
79 kr.239 kr.
-20 %
79 kr.239 kr.
-76 %
-40 %
-20 %
-20 %