BILLIGT TRYK AF PLAKATER

Billigt plakattryk

Plakattrykkeren er Danmarks første plakatshop, der både tilbyder layout af din plakat samt billigt tryk på store mængde plakater.

Vi ved af erfaring, at det ikke er alle virksomheder, der har ansat egne grafikere. Men nu kan du hos Plakattrykkeren både få produceret lækre reklameplakater, men også få dem trykt til en billig pris. Vi kalder det vores All-Inclusive-løsning.

Når du bestiller en All-Inclusive-pakke hos Plakattrykkeren, så er du sikret, at der bliver tjekket korrektur, og at beskæringer og skæremærkerne sidder, hvor de skal. Vi sørger altså for alle teknikaliteter og dermed, at du ikke ender med en stak ubrugelige plakater, hvor billeder er beskåret skævt, der er stavefejl eller andre problemer.

All-Inclusive-løsningen er altså din tryghed for at pris og kvalitet hænger sammen næste gang, du skal trykke mange plakater.

”Brug tid på det, du er god til – det samme gør vi!”

Har du brug for hjælp til grafik og layout af dine billige plakater? Læs mere her!

Skriv til os for et godt tilbud på billige tryk af plakater:

  All-Inclusive er din garanti for billige plakater i højeste kvalitet

  Hyr Plakattrykkeren, hvis du ikke har kompetencerne eller overskuddet til at sætte dig ind i de tekniske udfordringer, det kræver at få store trykkerier til at printe din plakat. Vi hjælper dig med alle skridt på vej imod din næste plakatkampagne.

  All-Inclusive på din næste reklameplakat
  Har du en god idé til en reklameplakat, men ingen der kan udføre den? Vi tilbyder en All-Inclusive-løsning, der betyder, at vi står for alt, du behøver for at sælge dit budskab på en lækker måde på en flot plakat.

  Sådan foregår All-Inclusive:

  • Idé
  • Du kontakter os
  • Vi designer din plakat
  • Du godkender
  • Vi trykker

  Mængderabat på samme plakat
  Vi tilbyder mængderabat hos plakattrykkeren.dk, så står du og skal trykke mange eksemplarer af den samme plakat, kan vi give dig en rigtig god rabat.

  Skriv til os i dag og få en tilbud på billige plakater: