Få det dobbelte for dine penge med gavekort hos Plakattrykkeren

I anledning af Plakattrykkerens fødselsdag lancerer vi vores helt nye guld-gavekort, der giver dig mulighed for at fordoble værdien af gavekort købt hos Plakattrykkeren.

Hos Plakattrykkeren fejrer vi fødselsdag, og det skal selvfølgelig også komme vores trofaste kunder til gode. Derfor lancerer vi nu et gavekort, som du kan forære i gave til dem, du holder af. Men til forskel fra andre gavekort på markedet, får du nu mulighed for at købe gavekortet for det halve af den værdi, det egentlig har.

Så er du måske i lidt dårlig tid til at nå at få designet en personlig plakat, er vores gavekort et genialt alternativ.

Gavekortet gælder i tre år

Når du forærer et gavekort væk, er det rart, at modtageren ikke skal skynde sig at indfri det, men kan tage det helt roligt. Derfor arbejder vi selvfølgelig også med en forældelsesfrist, der gør det muligt at nå det. Gavekortmodtageren har hele tre år til at få designet og trykt sin plakat.

Hvor mange gavekort kan jeg købe?

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange gavekort, du kan købe. Selvom tilbuddet er unikt, kan du altså købe præcis det antal, du ønsker. Så hvis både dine forældre og bedsteforældre skal have Danmarks mest personlige gavekort, kan du altså sagtens købe flere styks. 

Det hele for det halve

Gavekortet gælder på alle vores produkter. Det gælder uanset om gavemodtageren ønsker at få skræddersyet en plakat, selv designe en fotocollage eller få trykt en fotoplakat med et enkelt foto. Når vi siger det hele for det halve, er der altså ingen undtagelser.