De bedste julegaver er dem du ikke vidste, du havde brug for

Kender du typen, der bare har alt. Og som derfor naturligt nok aldrig ønsker sig noget? Så har vi helt sikkert et godt bud på den julengave, du har gået og ledt efter. Hos Plakattrykkeren.dk laver vi personlige plakater til både ham og til hende, der har alt.

Er du træt af at hitte på gaveidéer til ham eller hende, der har alt? Så er det måske her hos os, du skal begynde lede. Vi har specialiseret os i at lave personlige plakater med dine bedste fotominder. Så hvis du ligger inde med en ordentlig stak billeder på telefonen eller på sociale medier, som du ønsker at glæde dine allernærmeste med, så har vi et stort udvalg af collageplakater, der kan samle alle dine billeder på en plakat. De egner sig perfekt som personlig julegave til ham eller hende, der har alt. Så mangler du gode idéer til julen 2018, så har vi et stort udvalgt, der passer ind i ethvert hjem.

 Julen er hjerternes fest – lad din gave sige det samme

Julen handler om at glæde andre, og hvordan gør du så det bedst? Hos Plakattrykkeren mener vi, at vi gør det bedst ved at huske andre på de gode minder fra året, der netop er ved at rinde ud. Hos os har du derfor mulighed for at samle de bedste minder på en personlig plakat, der er designet kun til dig. Så mangler du en julegave til kæresten eller til mor, så sidder vi klar til at designe en unik plakat med jeres bedste fotominder. Vi har både simple designs med fotos, der er lige store. Men vi har også designs hvor nogle af billederne træder frem som større end de øvrige. Vores designs fås med helt ned til 6 billeder. Vi designer også hjertecollager, der samler dine minder i et stort hjerte af billeder. Og hvis du har et specifikt ønske, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan sagtens hjælpe dig med en specialordre.

Collageplakater er den perfekt julegave

Er du på jagt efter en personlig julegave til din mor, kæresten eller til bedsteforældrene, så er collageplakater et rigtigt godt bud. De personlige plakater er stort set umulige ikke at blive begejstret for, fordi de samler familiens allerbedste minder. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at udvælge et enkelt foto. Vi samler dine bedste fotos på en stor collage.

Sådan bestiller du en collageplakat som julegave

Send os dine bedste minder og bestil så den plakat, du ønsker dig. Vi sætter plakaten op for dig, og sørger for at alle dine billeder bliver behandlet, så de hverken bliver for mørke eller lyse. Vores collageplakater fås i mange forskellige designs – og i mange forskellige størrelser. Uanset om du ønsker at give en lille diskret plakat eller en stor plakat, der gør opmærksom på sig selv, er der ingen begrænsninger.

Plejer du at forære dine forældre eller bedsteforældre fotokalendre eller fotobøger, så er collageplakaterne et unikt alternativ.

Få plakaten i farver eller i sort/hvid

Du vælger selv, om du ønsker at din plakat skal være i farver eller trykkes i sort/hvid. Vores grafikere sidder klar til at sætte din collageplakat op til dig.