Dansk plakat webshop elsker at snakke med kunderne

Flere webshops er tilbøjelig til at gemme deres kontaktoplysninger væk, så deres kunder har svært ved at komme i kontakt med dem. Vi går en helt anden vej her hos Plakattrykkeren.dk. Her tror vi på den nære og personlige relation til vores kunder. Vi er intet uden vores trofaste kunder, der bakker op om vores personlige plakat webshop.

Vi var faktisk lidt i tvivl, om vi ramte rigtigt med vores idé om at personlig og nær kundekontakt, er noget danskerne fortsat vil. Heldigvis har vi ramt rigtigt. Vores kunder er glade for, at vi svarer dem hurtigt, og at de kan ringe og skrive til os, når som helst, hvis de er i tvivl om noget. Mange vil også gerne have deres plakat til godkendelse, hvilket er rigtigt rart, da vi dermed er sikre på, at vores kunder også får det, de forventer.

Din næste plakat behøver ikke være i shoppen
Det er faktisk utrolig tit, at vi får forespørgsler på collage-, navne- og instagramplakater, som slet ikke er i vores sortiment. Og vi nyder det ærligt. Det er virkelig skønt at opleve, hvordan vores kunder bliver inspireret til at tænke kreativt og selv får idéer til, hvordan deres plakater skal designes. Det kan være, at vores kunder vil have en ekstra tekst på deres Instragram-plakat, et andet antal fotos i deres collage eller en anden type centrering.

s plakat

Vores professionelle grafikere kan trylle
Vores grafiske team er professionelle, og de kan imødekomme langt de fleste forespørgsler. Indtil dags dato har der endnu ikke været en specialordre, de ikke har kunnet lave. Hele holdet her hos Plakattrykkeren nyder kundekontakten og de input de heldigvis, så ofte kommer med.

4 billeder sort og hvid

Vi er din garanti for høj kvalitet
Alle vores plakater bliver trykt på en højkvalitetsprinter, hvilket er din garanti for et smukt resultat. Vores printer trykker så fine detaljer, at vores kunder indimellem bliver helt overraskede.

Se hele vores sortiment lige her