Personlig navneplakat til børneværelset

Er du typen, der går op i boligindretning, også når det kommer til indretningen af børneværelserne? Så har vi lige det produkt, du står og mangler for at gøre børneværelset både mere lækkert og personligt.

Vores grafiske team har udviklet en række plakater, der passer perfekt ind i ethvert børneværelse. De har leget med en kombination af bogstaver og fotos, hvilket på en gang har skabt et legende univers for børnene, men samtidigt lækkert design for voksen øjne. Vores udvalg af navneplakater er stor.

Men har vi ikke lige præcis den model, du drømmer os, så kontakt os endeligt. Vi gør altid, hvad vi kan for at tilpasse vores produkter til vores kunders behov og ikke omvendt. Så har du et speciel design, som vi ikke har, så skræddersyer vi hellere end gerne din næste plakat for dig.

Navneplakater

Vi kan lave vores navneplakater med det antal bogstaver, som du ønsker. Ligesom vi også kan lave vores navneplakater med dobbelt navne. Det eneste du skal være opmærksom på er, at bogstaverne vil dog blive mindre jo flere, du gerne vil have på din navneplakat. Hvis du gerne vil have din plakat til godkendelse, skal du bare skrive det til os i din bestilling. For os er det vigtigt, at vi har glade kunder, som er stolte af de plakater, de får designet hos os.

Navne plakat

Vi har også lavet navneplakater til både mor, far, mormor, morfar, farmor og farfar. Du kan se vores store udvalg af navneplakater lige her.

Mange af vores kunder bruger navneplakater til at forkæle deres kære med. Rigtig mange vælger at forære navneplakater væk til mors dag gave, til bedstemor 70 års fødselsdag eller som en personlig julegave, der samler årets allerbedste minder. Og responsen vi får er at dem, der får en navneplakat foræret er begejstret over det. Så hvad venter du på? Bestil din personlige navneplakat lige her hos os.