Sådan kan du dekorere dit hjem med plakater

Plakater i indretningen med fotocollager

Flere og flere udsmykker hjemmet med plakater. Plakaterne er blevet en normalt måde at sætte et personligt præg på hjemmet og skabe stemning med.

Årsagen til at der bliver skiftet så mange plakater ud i de danske hjem, hænger givetvis sammen med, at det er meget let og relativt billigt at skifte en plakat ud, som du er blevet træt af. Mange vælger derfor et lidt mere konservativt og klassisk møblement, fordi det tilgengæld kan være ret omkostningsfuldt at skifte ud. Det kan derfor virke mindre farligt, at gå lidt mere vildt tilværks, når det kommer til vægdekoration – og prøve noget nyt.

Plakatentrenden har udviklet sig meget igennem de seneste årtier. Tidligere krævede det stor præcision at hænge plakater op på væggene. De skulle helst sidde i samme højde i hele stuen. Og der måtte kun en hænge en enkelt et to plakater på hver væg. I dag laver rigtige mange derimod collager med plakaterne, ligesom det er blevet en hel trend at sætte plakatrammerne henkastet på en tilfældig hylde.

Se bare her:

Plakaterne er blevet en del af vores personlighed. En måde vi kan signalere hvem vi er og ikke mindst, hvad vi går op i.

Og en ramme behøver på ingen måder være omsluttet af glas. Den kan også være udformet af andre produkter. Det er en virkelig sjov detalje at putte en plakat ind i en menukort-holder.

LÆS OGSÅ: Dansk plakat webshop elsker at snakke med kunderne