Masser af stærke Black Friday-tilbud på plakater

Der er masser af gode tilbud på vores plakater i hele Black Friday-ugen. Vi sætter ikke alle varer ned, men du kan spare en masse penge på udvalgte collageplakater og fotoplakater.

Der er uendeligt mange Black Friday-tilbud i butikkerne, og det er ikke alle kunder, der kan overskue alt det, de skal nå at indkøbe på selve dagen. Men hos Plakattrykkeren behøver du ikke have helt så travlt, for vi har valgt at køre med tilbud hele Black Friday-ugen.

Spar mange penge på de personlige julegaver

Drømmer du om at spare penge på personlige gaver til at lægge under juletræet, har du god tid til at nå det i år. Vi ved jo af erfaring, at det typisk tager lidt tid for vores kunder at finde de rigtige billeder frem til vores personlige collageplakater. Men du er altid velkommen til at lægge ordren i Black Friday-ugen og så sende os billederne efterfølgende.

Det kan betale sig at være i god tid

Der kan være mange penge at spare under Black Friday-ugen på fotocollager. Men når du det ikke i tide, så kan du altid overveje at købe et gavekort, så gavemodtageren kan slå til, når et godt tilbud melder sig.