Julegaven til hende der har alt

Har du også en kvinde i din familie, der bare har alt, hvad hjertet kan begære? Og kan det derfor nogle gange være en enorm udfordring at finde den rette julegave til hende? Så kan det måske give mening for dig, at gå andre veje med din gavestrategi, når du vælger, hvilken julegave hun skal have. Måske skal du helt droppe at bede om en ønskeseddel, selvom det være fristende at kigge den igennem for at finde netop den nye skål eller køkkenmaskine, som hun ønsker sig netop i år 2017.

12 foto navn hvid

Men du kunne også være modig og gå en hel anden vej, når du vælger, hvilken julegave du vil give hende. Det bliver mere og mere moderne at vælge personlige gaver frem for de traditionelle ting, vi køber til hinanden og typisk lægger under juletræet.
Flere og flere mennesker foretrækker både at give og modtage personlige gaver, hvilket måske hænger sammen med at langt de fleste mennesker bare køber, det de mangler, når de mangler det. Husker I ikke alle det år, hvor alle gav hinanden en fiktiv ged i julegave. Eller det vil sige, hvor vi gav en fattig familie i Afrika en ged. Det var Folkekirkens Nødhjælp, der havde lavet det smarte koncept, at vi kunne forære hinanden en julegave, der gav os alle sammen god samvittighed, når vi sad ved juletræet. Og du kan faktisk stadig give dine nærmeste en ged, hvis du endnu ikke har nået det.

Men du kan også give en personlig gave, der stadig er fysisk. Du får ganske vist ikke samme rene samvittighed som med en ged, men med en personlig collageplakat, kan du give en super tjekket plakat, der giver hende, der har alt mulighed for at få et minde for livet. Du skal bare vælge de bedste fotominder, I har haft sammen fra året, der netop er gået. Så sørger det professionelle team hos os for at sætte jeres minder op, så de fremstår tjekkede og moderne.

Eksempel i tværformat

Fotocollager fås i mange forskellige størrelser og med et varierende antal fotos. Du kan vælge en fotocollage med få billeder eller mange billeder. Du kan give den til din mor, mormor, farmor eller din veninde eller søster. Den personlige collageplakat er for alle, der godt kan lide at mindes de bedste stunder i livet, men samtidig godt kan lide, at det ser tjekket ud på samme tid.